ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ WELLION LUNA Duo

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): W-LUNA 2

[Καλέστε για τιμή]

Χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε μας στο 2102400658
 
 
Με την WELLION LUNA  Duo μετρητή σακχάρου στο αίμα, δεν μετράει μόνο το επίπεδο  σακχάρου  στο αίμα μου, αλλά και τα επίπεδα χοληστερόλης. Έτσι το  WELLION LUNA Duo μου προσφέρει και τα δύο.
 
 
Το πρακτικό του σχήμα, με την ευανάγνωστη οθόνη, το κουμπί απόρριψης για τις χρησιμοποιημένες ταινίες μέτρησης,  και τα πόδια από αντιολισθητικό καουτσούκ διευκολύνουν το χρήστη και κάνουν το WELLION LUNA Duo  έναν αξιόπιστο σύντροφο.
 
 Αυτή η νέα τεχνολογία με ταινίες μέτρησης εξασφαλίζει ακριβή αποτελέσματα.
 
Λόγω της μεγάλης οθόνης και των μεγάλων ψηφίων που εμφανίζονται, τα αποτελέσματα του σακχάρου στο αίμα και της χοληστερόλης μπορούν εύκολα να διαβαστούν στην οθόνη. Πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν από την ευκολία ανάγνωσης των αποτελεσμάτων στην καθημερινή ζωή τους. Το κουμπί απόρριψης επιτρέπει την ασφαλή χρήση του μετρητή WELLION LUNA Duo.
 
Επιπλέον, είναι διαθέσιμοι οι μέσοι όροι του σακχάρου του αίματος για 7, 14, 21 και 28 ημέρες. Η τακτική ανάλυση των μέσων όρων σακχάρου στο αίμα επιτρέπει τη βελτίωση της θεραπείας του διαβήτη και βοηθά να εξασφαλίζεται η κατάλληλη προσαρμογή.
 
360 αποτελέσματα σακχάρου του αίματος και 50 αποτελέσματα χοληστερόλης αποθηκεύονται στη μνήμη.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Φόρτωση ...
Πάνω