ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

Τα προβλήματα που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα ταλαιπωρούν πλήθος ασθενών καθημερινά και μπορεί να αποδειχθούν πολυδάπανα, καθώς η οξυγονοθεραπεία απαιτεί εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό. Αν η κατάσταση σας απαιτεί παροχή ιατρικού οξυγόνου, στην Medistep θα βρείτε υπεύθυνες και οικονομικές λύσεις.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας, στην Medistep διαθέτουμε τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την παροχή οξυγόνου προς ενοικίαση. Ο εξοπλισμός που ταιριάζει στην δική σας ιδιαίτερη περίπτωση σας παραδίδεται στο σπίτι σας εντελώς δωρεάν, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η μηνιαία κατ οίκον επίσκεψη του προσωπικού μας για την απαραίτητη συντήρηση του εξοπλισμού, όσο και 24ωρη κάλυψη σέρβις για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Οι ειδικοί της Medistep αναλαμβάνουν να σας επιδείξουν τη σωστή χρήση και λειτουργία του εξοπλισμού που θα επιλέξετε, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Για μια ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση παροχής οξυγόνου, στην τιμή ενοικίασης περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, όπως ο υγραντήρας οξυγονοθεραπείας, τα ρηνικά γυαλάκια, ο σωλήνας οξυγονοθεραπείας, η υδατοπαγίδα και το συνδετικό.

 
Φόρτωση ...
Πάνω